Marketing

Zašto oglašavati na klis.com.hr?

– Klis.com.hr je prvi i jedini medij s ovih prostora koji Vam nudi oglašavanje.

– Upisujući pojam “Klis” u “Google” najveću i najpoznatiju svjetsku tražilicu – uvijek smo na prvom mjestu. A i Vi s nama!

Sponzorirani članak

Sponzorirani članak kao oblik reklamiranja podrazumijeva prikaz vašeg oglasa na naslovnoj stranici portala. Oglas je u obliku jedne slike i maksimalno deset redova teksta, a ostatak se može vidjeti klikom na link “Opširnije”. Dodavanjem novih vijesti oglas se pomiče za jedno mjesto, što znači da je zagarantirano (minimalno) 15 dana prikazivanja na naslovnoj stranici.
Najbolji je način predstavljanja novosti u Vašem poslovanju, primjerice promoviranje novog proizvoda ili usluge, otvaranja novog dućana ili poslovnice, uvođenje različitih akcija i sl.

Cijena po oglasu: 300 Kn

Kontaktirati nas možete putem linka “kontakt” ili preko e-mail adrese: [email protected]

Reklamni banneri

Promoviranje putem bannera je najefikasniji i najučestaliji način oglašavanja na web-stranicama. Podrazumijeva stalno pojavljivanje vašeg oglasa u desnoj koloni portala. Postoje različite veličine oglasa:

280 x 90 pixela

Najveći banner sa stalnim prikazom na svim podstranicama stranicama portala. Klis.com.hr portal trenutno ima dnevno preko 14 000 učitavanja stranice, što znači i 14 tisuća prikazivanja vašeg oglasa svaki dan.
Cijena po banneru: 300 kn / mjesečno.
Popusti: na 3 mjeseca – 10%, na 6 mjeseci 30%, na godinu dana 50%.

142 x 100 pixela

Mali banner sa rotirajućim prikazom na svim podstranicama stranicama portala.
Cijena po banneru: 200 kn / mjesečno.
Popusti: na 3 mjeseca – 10%, na 6 mjeseci 30%, na godinu dana 50%.

Kontaktirati nas možete putem linka “kontakt” ili preko e-mail adresa: [email protected] i [email protected]