Najavljujemo boksačku reviju u Klisu

BOKSAĆKI KLUB “KLIS” ZA “LASTAVICE”

Boksački klub «KLIS» povodom obilježavanja proslave prve dekade kluba i obilježavana 470. godišnjice smrti kliškog kapetana i kneza Petra Kružića organizira međunarodnu boksačku reviju humanitarnog karaktera gdje će se cjelokupni iznos od prodanih ulaznica donirati udruzi za inkluziju «LASTAVICA» u Splitu.

Boksački klub Klis ove godine obilježava 10 godina rada kluba. U tom razdoblju klub je imao preko 70 registriranih boksača i preko 300 članova. Treba isto tako napomenuti da je klub sudjelovao na svim takmičenjima iako je bio u teškim financijskim okolnostima, te da smo jedini boksački klub koji djeluje na području neke općine u Republici Hrvatskoj.

Obilježavamo godišnjicu smrti Petra Kružića iz razloga što su njemu tijekom teških desetljeća ratovanja pomoć pružali i pape Handrijan VI., Leon X., Klement VII., i Pavao III., te mi sada kao jedna sportska udruga u Klisu želimo pomoći nekome kome je pomoć potrebna.

Isto tako želimo poručiti javnosti da je boks vještina, te da se kroz boks isto tako može izraziti jedna čovječna i humana gesta.

U boks reviji, koja će se održati 03.06.2007.god. na sportskom kompleksu NK Uskok na Klisu, s početkom u 20.30 sati, sudjelovati će boksači: BK LJUBUŠKI iz BiH, boksači PIT-BUL, BK Sveti Duje, BK Pauk i BK Split, BK Sinj, BK Marjan i BK Klis čime ćemo zaokružiti večer sa 8 atraktivnih borbi uključujući po prvi puta na javnoj sportskoj priredbi i boksačice.

Unaprijed zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo!