Klis izvrstan domaćin – “JUDO KLIS KUP 2015”

judo4

judo2

Dana 25.04.2015 na Klisu je u sklopu projekta „Judo u škole“ održan Judo „Klis kup“ za mlađe uzrasne kategorije u organizaciji vodstva i stručnog kadra Judo kluba Tempo, u prostorijama potpuno ispunjenog Doma kulture „Jozo Buliga“.
Na natjecanju je sudjelovalo 100-tinjak natjecatelj  JK Tempo i JK Student Split iz nekoliko različitih Judo škola, među kojima je potrebno istaknuti najhrabrije Judaše sa otoka Hvara koji su se prema Klisu zaputili u ranim jutarnjim satima.
Nakon dva sata zanimljivih borbi i dodjele odličja, dio natjecatelja pristupio je posjetu velebnoj Kliškoj tvrđavi čime su organizatori iskazali visoku razinu gostoprimstva i nastavili s notom edukcijske komponente ovog projekta.
Osim potpore roditelja i vodstva škole, projekt i sama priredba naišli su na veliku podršku i riječi hvale i kod članova lokalne uprave te načelnika općine Klis.
Kliškim judo nadama želimo puno uspjeha na velikim judo turnirima kojima će isti nakon osnovne, kvalitetne edukacije pristupiti u budućnosti.